Informatii

Catalog produse

Activează filtre:
  Culoare Lumina
  Culoare Lumina
  Garantie

  Dreptunghiular Sunt 3 produse.

  Prezentam 1 - 3 din 3 produse
  • Panoul LED,20W,1650 lumeni este extrem de luminos deoarece foloseste o tehnologie de iluminare laterala pentru a realiza o lumina speciala pe care alte surse luminoase nu o pot produce. Cu o forma ultra slim poate fi instalat orizontal in tavan sau vertical pe pereti, incastrat, sau suspendat, oferind o solutie potrivita oricarui design arhitectural.

   99,59 lei
   Doar Online
   In stoc
  • Panoul LED,24W 1950lumeni este extrem de luminos deoarece foloseste o tehnologie de iluminare laterala pentru a realiza o lumina speciala pe care alte surse luminoase nu o pot produce. Cu o forma ultra slim poate fi instalat orizontal in tavan sau vertical pe pereti, incastrat, sau suspendat, oferind o solutie potrivita oricarui design arhitectural.

   105,56 lei
   Doar Online
  • Panoul LED 32W,120x30cm,este extrem de luminos deoarece foloseste o tehnologie de iluminare laterala pentru a realiza o lumina speciala.Cu o forma ultra slim poate fi instalat orizontal in tavan sau vertical pe pereti, incastrat, sau suspendat, oferind o solutie potrivita oricarui design arhitectural. Posibilitate de dimare si montare kit de emergenta.

   145,83 lei
  Prezentam 1 - 3 din 3 produse

  Contact

  contact@optoledmag.ro

  office@optoledmag.ro

  olm.vanzari@gmail.com

  Pentru comenzi en gros si oferte speciale va rugam sa ne contactati prin intermediul adresei de e-mail.

  Certificari