Dreptunghiular Sunt 3 produse.

Prezentam 1 - 3 din 3 produse
 • Panoul LED,20W,1650 lumeni este extrem de luminos deoarece foloseste o tehnologie de iluminare laterala pentru a realiza o lumina speciala pe care alte surse luminoase nu o pot produce. Cu o forma ultra slim poate fi instalat orizontal in tavan sau vertical pe pereti, incastrat, sau suspendat, oferind o solutie potrivita oricarui design arhitectural.

  99,59 lei
  Doar Online
  In stoc
 • Panoul LED,24W 1950lumeni este extrem de luminos deoarece foloseste o tehnologie de iluminare laterala pentru a realiza o lumina speciala pe care alte surse luminoase nu o pot produce. Cu o forma ultra slim poate fi instalat orizontal in tavan sau vertical pe pereti, incastrat, sau suspendat, oferind o solutie potrivita oricarui design arhitectural.

  105,56 lei
  Doar Online
 • Panoul LED 32W,120x30cm,este extrem de luminos deoarece foloseste o tehnologie de iluminare laterala pentru a realiza o lumina speciala.Cu o forma ultra slim poate fi instalat orizontal in tavan sau vertical pe pereti, incastrat, sau suspendat, oferind o solutie potrivita oricarui design arhitectural. Posibilitate de dimare si montare kit de emergenta.

  145,83 lei
Prezentam 1 - 3 din 3 produse

Contact

contact@optoledmag.ro

office@optoledmag.ro

olm.vanzari@gmail.com

Pentru comenzi en gros si oferte speciale va rugam sa ne contactati prin intermediul adresei de e-mail.

Certificari