Informatii

       

  

       DESPRE ECHIPA OPTOLEDMAG      

 

       Echipa OptoLedMag este o echipa tanara,dinamica si profesionista care doreste sa va informeze si sa va prezinte cele mai bune si cele mai noi produse aparute atat pe piata externa cat si pe piata interna ,in domeniul iluminatului cu LED,un domeniu care ajuta la protejarea mediului inconjurator,dar  inca in stare incipienta.

         Produsele prezentate de echipa OptoLedMag, includ atat produse folosite in cadrul proiectelor rezidentiale, gen lampi stradale cu LED sau plafoniere cu LED, cat si proiecte industriale,tip lampi industrial cu LED,proiectoare cu LED, in domeniul uzului comun,casnic,cum ar fi becuri cu LED,becuri cu LED filament,spoturi LED,sau ambiental, benzi LED spre exemplu sau becuri LED si spoturi LED dimabile.

         Toate produsele pe care le gasiti pe site ul nostru, www.optoledmag.ro, becuri cu LED,spoturi LED ,proiectoare LED,panouri LED,sunt produse care sunt prezentate la adevarata si justa lor valoare,fara alte artificii tehnice sau de imagine.

     Ne-am propus sa venim in intampinarea clientilor nostri cu produse care corespund atat din punct de vedere calitativ cat si din punct de vedere estetic,iar produsele prezentate in imagini vor fi aceleasi produse pe care de fapt le comandati si dvs prin intermediul magazinului online www.optoledmag.ro si pe care le veti primi in baza comenzilor primite de la dvs.

       Echipa OptoLedMag,isi propune sa nu faca rabat de la calitatea produselor sau serviciilor oferite catre clientii nostril,actuali sau viitori.

       Dorim sa intelegeti ca dvs nu cumparati discounturi sau produse fara valoare,ci produse LED de cea mai buna calitate,care va vor lumina caminul,scoala,parcarea,hala sau orice alta locatie unde dvs le veti instala.

     In speranta ca noi,echipa OptoledMag ,si prin intermediul magazinului nostru online www.optoledmag.ro vom deveni furnizorul dvs principal,va multumim pentru alegerea facuta si va asteptam atat in magazinele noastre cat si online pentru a va convinge de produsele si serviciile noastre.

 

                                                                            Echipa OptoLedMag

                                                         


Contact

contact@optoledmag.ro

office@optoledmag.ro

olm.vanzari@gmail.com

Pentru comenzi en gros si oferte speciale va rugam sa ne contactati prin intermediul adresei de e-mail.

Certificari