Informatii

Intrebari frecvente

Intrebari despre produse si comenzi

Cum pot cauta un anumit produs LED in magazin?

Pentru a cauta un produs, va rugam sa folositi modulul de cautare existent in partea de sus a site-ului. Introduceti informatiile cautate, iar daca acestea se regasesc pe site, vi se va afisa o lista a rezultatelor compatibile.

Sunt persoana juridica. Pot cumpara?

Da, OptoLedMag (optoledmag.shopmania.biz) onoreaza comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda.
Pot comanda produsele LED din magazin si engros?
Da,in cadrul magazinului online OptoLEdMag se primesc si comenzi engros.
Pentru a beneficia de o oferta engros cat mai avantajoasa,va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii de vanzari sau prin intermediul Formularului de contact.
Oferta engros,se aplica la factura finala si nu se aplica produselor aflate la Reduceri.Pentru produsele aflate la "Reducere",oferta de engros se aplica la pretul de baza al produsului,nu la pretul aflat la "Reducere".

Cum procedez daca doresc ca livrarea sa se faca la o alta adresa decat cea specificata in contul meu de client?

In aceasta situatie, in cadrul procesului de comanda, veti avea optiunea sa introduceti informatiile corespunzatoare adresei de livrare dorite.
Pentru aceasta,e nevoie sa bifati casuta cu "Foloseste o alta adresa pentru factura"in timpul procesului de finalizare a comenzii.


 Administrarea contului de client

Am uitat parola contului. Cum procedez?

In cazul in care nu va amintiti parola contului Dvs., va rugam sa folositi optiunea Recupereaza parola uitata, disponibila in pagina Acces cont.

Cum procedez daca doresc sa modific datele din contul meu?

Pentru a modifica datele din contul de client, va rugam sa va autentificati in cont si sa accesati apoi optiunea Actualizare cont, disponibila in sectiunea Contul meu.

Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara?

Pentru a face cumparaturi in cadrul magazinului online OptoLedMag(www.optoledmag.ro), este necesar sa va creeati un cont de utilizator. Acesta poate fi creat si dupa ce ati adaugat produsele dorite in Cosul de cumparaturi.

Pot modifica o comanda lansata?

In cazul in care doriti sa modificati o comanda, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site. Va rugam sa precizati si ID-ul comenzii, pe care il puteti regasi in sectiunea Stadiu comanda.

Pot afla informatii despre comenzile anterioare?

Puteti consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesand sectiunea Stadiu comanda.

Intrebari generale


Doresc sa achizitionez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez?
Se pot comanda produse care momentan nu se afla in stoc,urmand ca ulterior un Consultant de vanzari sa ia legatura cu dvs pentru a va informa despre data exacta de livrare a produslui.Pentru un numar mai mare de produse care nu se afla pe stoc,dar se doreste comandarea acestora,se va cere un depozit minim pentru rezervarea produselor.
Pentru mai multe informatii despre disponibilitatea produsului, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site.

Doresc sa obtin informatii suplimentare, care nu se regasesc pe site. Cum procedez?

In acest caz, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau,online,prin intermediul Chatului Online,aflat in partea stanga jos,a sitului.

Contact

contact@optoledmag.ro

office@optoledmag.ro

olm.vanzari@gmail.com

Pentru comenzi en gros si oferte speciale va rugam sa ne contactati prin intermediul adresei de e-mail.

Certificari